Kundträff 2024

Publicerad:

Den 27 september är du som företagare eller styrelsemedlem i en bostadsrättsförening/samfällighet i Sollentuna varmt välkommen till oss på årets kundträff.

Genom att delta på kundträffen får ni som kund förhandsinformation kring de kommande prisjusteringarna för både fjärrvärme, elhandel, elnät, avfall och vatten. Under mötet kommer vi att gå igenom orsakerna till prisjusteringarna och hur prognosen ser ut framåt. Ni kommer att få med er ett bra underlag hem inför ert kommande budgetarbete.

Då det slutliga beslutet kring prisjusteringar tas och kommuniceras ut först i oktober/november är detta ett tillfälle ni inte vill missa!
 
Förutom prisjusteringarna kommer vi bland annat att gå igenom nya lagkrav som påverkar er och hur ni bör förbereda er för detta, vad som är aktuellt för Sollentunas elnät och hur prognosen för elhandel ser ut inför den kommande vintern. Dessutom presenterar vi en ny tjänst för fjärrvärme som ger er möjlighet att sänka era värmekostnader och få ett behagligare inomhusklimat.
 
På plats har vi kundansvariga och experter från våra samtliga verksamhetsområden. Så oavsett om ni vill snacka energioptimering, batterilagring, elpriser, laddboxar, avfallssortering så är detta ett bra tillfälle att få svar på alla era frågor och funderingar.
 
Datum: Fredag 27 september, 2024
Tid: 09:00 – 10.30
Plats: SEOM, Knista gårds väg 12, Sollentuna

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.
 
Vi ser fram emot att träffa er!